Park Campanula
Bungalowpark aan het strand in Noord-Holland
Bungalowpark met zwembad in Noord-Holland
Bungalowpark aan het strand in Noord-Holland
Bungalowpark aan het strand in Noord-Holland
Bungalowpark aan het strand in Noord-Holland

Entertainment

Entertainment

Avonturenspeelparadijs Land van Fluwel

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder genieten. Avonturiers gaan terug de natuur in. Lekker prieken en prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het Blote Voetenpad.
Meer

De Jongens uit Schoorl

Lekker met uw bedrijf, relaties, vrienden of familie eropuit. Ontspannen deelnemen aan groepsuitjes die voor iedereen leuk zijn. De Jongens uit Schoorl organiseren diverse strandprogramma’s waaronder de Expeditie Robinson, het ultieme kustprogramma voor de hedendaagse strandjutter!

Meer

Horeca in Sint Maartenszee

In de omgeving van Sint Maartenszee zijn diverse horecagelegenheden te vinden. Bekijk hier de mogelijkheden!
Meer
In de omgeving: 2km

Strandpaviljoen NewZuid

Strandpaviljoen NewZuid gevestigd is op zo´n 3 km vanaf ons bungalowpark. Bij NewZuid kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of lekkere borrel. Bij een mooie zonsondergang kunt u de zon in de zee zien zakken! Dit is een prachtig gezicht en gaat erg snel, voor u het weet is de zon weg.

Attractiepark De Goudvis

Op loopafstand van Bungalowpark Campanula richting het strand vindt u Attractiepark De Goudvis. Is het weer wat minder, dan kunt u naast zwemmen in ons overdekte zwembad ook terecht bij dit attractiepark te Sint Maartenszee.
Meer

Landgoed Hoenderdaell

Landgoed Hoenderdaell is een dierenpark met veel soorten dieren. De natuurlijke leefomgeving van de dieren wordt zo goed mogelijk nagebootst.
Meer

Van Blanckendaell Park

Het Van Blanckendaell Park is een kleinschalig dierenpark met voornamelijk exotische diersoorten. Naast dieren is er genoeg te doen voor kinderen in de grote speeltuin.
Meer