Park Campanula
Bungalowpark aan het strand in Noord-Holland
Bungalowpark met zwembad in Noord-Holland
Bungalowpark aan het strand in Noord-Holland
Bungalowpark aan het strand in Noord-Holland
Bungalowpark aan het strand in Noord-Holland

Entertainment

Entertainment

Zee, strand, duinen

Bungalowpark Campanula ligt vlakbij het prachtige strand van Noord Holland. Tijdens elk seizoen zijn de zee, de duinen en de prachtige schone stranden een bron van vakantieplezier.
Meer

Fietsen in Noord-Holland

Op de fiets beleeft u de prachtige natuur van Noord-Holland. Het oerhollandse landschap nodigt iedereen uit om er op de fiets op uit te gaan
Meer

Avonturenspeelparadijs Land van Fluwel

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder genieten. Avonturiers gaan terug de natuur in. Lekker prieken en prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het Blote Voetenpad.
Meer

Wildrijk

Vanaf ons bungalowpark kunt u gemakkelijk te voet naar het Wildrijk. Naar het bos is nog geen 5 minuten lopen, de route door het bos is ongeveer 2 km.
Meer

De Jongens uit Schoorl

Lekker met uw bedrijf, relaties, vrienden of familie eropuit. Ontspannen deelnemen aan groepsuitjes die voor iedereen leuk zijn. De Jongens uit Schoorl organiseren diverse strandprogramma’s waaronder de Expeditie Robinson, het ultieme kustprogramma voor de hedendaagse strandjutter!

Meer

Wandelen in de omgeving

De omgeving van Bungalowpark Campanula leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen. Stevig de pas erin, nordic walken of juist lekker rustig slenteren door een van de vele dorpjes in de buurt: u heeft de keuze!
Meer

Horeca in Sint Maartenszee

In de omgeving van Sint Maartenszee zijn diverse horecagelegenheden te vinden. Bekijk hier de mogelijkheden!
Meer
In de omgeving: 2km

Strandpaviljoen NewZuid

Strandpaviljoen NewZuid gevestigd is op zo´n 3 km vanaf ons bungalowpark. Bij NewZuid kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of lekkere borrel. Bij een mooie zonsondergang kunt u de zon in de zee zien zakken! Dit is een prachtig gezicht en gaat erg snel, voor u het weet is de zon weg.

Bloeiend Zijpe

Wist u dat het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld in de Kop van Noord-Holland ligt? Waar vindt u nog een prachtig, met bloembollenvelden gekleurd uitzicht met de duinen als horizon?
Meer

Attractiepark De Goudvis

Op loopafstand van Bungalowpark Campanula richting het strand vindt u Attractiepark De Goudvis. Is het weer wat minder, dan kunt u naast zwemmen in ons overdekte zwembad ook terecht bij dit attractiepark te Sint Maartenszee.
Meer

Wandelen Noord-Hollands Duingebied

Houdt u van mooie wandelingen? In de omgeving van Bungalowpark Campanula vindt u het prachtige natuurgebied "Het Zwanenwater".
Meer
In de omgeving: 5km

Natuurgebied het Zwanenwater

In de omgeving van Bungalowpark Campanula, vindt u het prachtige natuurgebied "Het Zwanenwater". Het Zwanenwater ligt verscholen in de Noord-Hollandse duinen, ten zuiden van Callantsoog. In dit duingebied kunt u heerlijk wandelen door duinvalleien vol bloemen en vogels spotten vanuit een van de vogelkijkhutten.

Folklore in Schagen

In de zomermaanden staat Schagen 10 donderdagen in het teken van de Westfriese Folklore met traditionele kleding, gebruiken en optochten met historische rijtuigen. Gelijktijdig vindt dan de weekmarkt plaats. In de vele horecagelegenheden rond de markt vinden tal van activiteiten plaats.
Meer

Kaasmarkt in Alkmaar

Alkmaar is een typisch Hollandse kaasstad. Van april tot en met september vindt de kaasmarkt in Alkmaar plaats. Een leuk uitje voor het hele gezin!
Meer

Kustbus 851, Petten naar Den Helder

De zogeheten zomerlijn rijdt tijdens de zomervakantie van Petten naar Den Helder.
Meer

Amsterdam

Een bezoekje aan de hoofdstad is altijd gezellig! Hoewel Bungalowpark Campanula in een rustige authentieke omgeving ligt, zit u binnen een uurtje middenin de reuring van Amsterdam.
Meer

Landgoed Hoenderdaell

Landgoed Hoenderdaell is een dierenpark met veel soorten dieren. De natuurlijke leefomgeving van de dieren wordt zo goed mogelijk nagebootst.
Meer

Van Blanckendaell Park

Het Van Blanckendaell Park is een kleinschalig dierenpark met voornamelijk exotische diersoorten. Naast dieren is er genoeg te doen voor kinderen in de grote speeltuin.
Meer

Kustbus

De kustbus rijdt van Petten tot Den Helder en terug. Iedereen mag gratis gebruik maken van deze dienst.
Meer

Spar

Kleine supermarkt op ongeveer 300 meter vanaf ons bungalowpark.
Meer

Mindervaliden

Bent u slecht te been of invalide? Dan kunt u op vertoon van een invalidepas of bewijs van de huisarts toegang met uw auto tot het strand krijgen.
Meer