Park Campanula
Verkoop

Verkoop

Verkoop

Stelt u zich eens voor: een eigen chalet of stacaravan vlakbij het strand. Wanneer u maar wilt er even helemaal tussenuit kunnen. Dichtbij huis en toch midden in de natuur op een bosrijk park. Een chalet kopen lijkt misschien onmogelijk, maar is in de praktijk dichterbij dan u denkt. Het aanbod aan chalets van park Campanula bevat ook zeker uw droomvakantiechalet.

Chalet kopen vlak bij het strand

Wanneer u besluit een chalet te kopen op Bungalowpark Campanula, dan kiest u voor rust, ontspanning en gezelschap voor de hele familie. Het park beschikt over ruim 125 jaarplaatsen met elk een unieke ligging. Middenin het groen en vlakbij het strand, de ideale locatie voor een eigen chalet en bungalow. 

Autoluw

Chaletpark Campanula is autoluw. Dat betekent dat auto’s in principe altijd op de grote parkeerplaats staan en alleen op het park komen als er uit- of ingeladen moet worden. Dit zorgt ervoor dat u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. Het ultieme vakantiegevoel beleeft u zo.

Vrije plaatsen

  • Nummer 105 - Gereserveerd
  • Nummer 114 - Gereserveerd
  • Nummer 222 - Gereserveerd
  • Nummer 224 - Gereserveerd

Hier kan een chalet van de firma Duntep geplaatst worden. Wij vragen u contact op te nemen met Duntep voor meer informatie. 

Klik hier voor de plattegrond.