Park Campanula
Faciliteiten

Faciliteiten

Leuke sportieve, handige en gezellige faciliteiten voor uw verblijf

Alles wat u nodig heeft, vindt u op ons park! En nog veel meer, want we hebben niet alleen veel handige faciliteiten zoals een wasserette, fietsverhuur en gratis Wifi, maar ook heel veel faciliteiten die gewoon leuk zijn of uw vakantie nog relaxter maken. Faciliteiten voor jong en oud voor het ultieme vakantiegevoel.

Overdekt zwembad

Het zwembad op ons bungalowpark is een heerlijke plek om een baantje te trekken of met de kids te dollen in het water!
Meer

Fietsverhuur

Met zo'n prachtige omgeving is het zonde om er niet met de fiets op uit te gaan! U kunt bij ons terecht voor het huren van een fiets.
Meer

Horeca

Voor de heerlijkste koffie en ook andere versnaperingen kunt u ook terecht bij het gezellige terras bij het zwembad.
Meer

Speelgelegenheden

Voor de kinderen is het een feestje op het park! Verspreid over ons park zijn verschillende speeltuinen waar ze veel plezier met elkaar hebben
Meer

Sauna

Voor een ochtend of middag ontspanning kunt u terecht in onze sauna. Onze saunaruimte bestaat uit een traditionele Finse Sauna in Grieks/Romeinse stijl
Meer

Minigolf

Een gezellig potje midgetgolf spelen, met zijn tweetjes of met de hele familie, is altijd een groot succes! Op ons park hebben we een leuke midgetgolfbaan.
Meer

Tennisbanen

Voor alle tennisliefhebbers hebben we twee moderne all-weather tennisbanen op ons park. U kunt de tennisbaan voor een uur huren.
Meer

Wasserette

Altijd handig, een wasje draaien op vakantie, bijvoorbeeld om de strandlakens te wassen. Op het park is een wasserette met wasmachines en wasdrogers aanwezig.
Meer

Giftshop

Hoe leuk is het als u vanuit uw vakantiebestemming een leuk aandenken of cadeautje mee kunt nemen? Daarom hebben wij giftshop Campanula.
Meer

Gratis WiFi

Ook tijdens uw vakantie kunt u gewoon online blijven en hoeft u niks te missen want elke bungalow beschikt over gratis WIFI.
Meer

Wait app

Gratis tijdschriften, boeken en luisterboeken via de Wait app. De Wait app is gratis te downloaden voor iOS en Android en te gebruiken op telefoon en tablet.
Meer