Park Campanula
Vakantiepark Noord-Holland met binnenzwembad

Vakantiepark met binnenzwembad

  • Vakantiepark met overdekt zwembad
  • Op loopafstand van het strand
  • Bungalows voor max. 11 personen

Vakantiepark in Noord-Holland met verwarmd binnenzwembad

Een vakantiepark met subtropisch zwembad, altijd een goed idee! Uw vakantie is natuurlijk niet compleet zonder zwembad. Bij Park Campanula beleeft u gegarandeerd waterpret! Wij beschikken over een indoor zwembad, zodat u zelfs tijdens minder mooie dagen heerlijk kunt zwemmen. De fijne temperatuur van het water (30,5 graden) zorgt ervoor dat u niet na hoeft te denken voordat u een duik neemt. Op ons vakantiepark in Noord-Holland mét overdekt zwembad verblijft u in een comfortabele bungalow met ruime tuin en terras. En dat allemaal op loopafstand van het strand bij Sint Maartenszee!

Waterpret voor het hele gezin

Ons overdekte zwembad is 20 meter lang en 10 meter breed. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad en peuterbad aanwezig. Plezier voor alle leeftijden!

Ontspannen in de wellness

Naast een duik nemen kunt u bij ons zwembad ook een bezoekje brengen aan de sauna. Zet even alles opzij en geniet volledig van de rust.

Nóg meer waterpret op het strand

Wist u dat ons vakantiepark met binnenzwembad vlak bij het strand ligt? Voor u het weet staat u met uw voeten in het zand, klaar voor een heerlijke duik!

Uw verblijf op ons vakantiepark met binnenzwembad

Samen lol trappen, dat doet u op ons vakantiepark in Noord-Holland met overdekt zwembad. Niet alleen het zwembad, maar ook de tennisbanen, sportvelden, speeltuintjes en horeca bezorgen u en uw gezelschap dikke pret! U verblijft bij ons in een comfortabele bungalow voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen is onze 11-persoons accommodatie ideaal. En uw trouwe viervoeter? Die is van harte welkom is onze huisdiervriendelijke accommodaties. Kiest u voor een bungalow met vaatwasser, buitenhaard, tuin op het zuiden en/of barbecue? U bepaalt! Eén ding is zeker op ons vakantiepark met subtropisch zwembad: u komt als herboren weer thuis.

Méér dan een vakantiepark met overdekt zwembad

Het fijne aan ons vakantiepark in Noord-Holland met binnenzwembad? Onze ligging nabij het strand, de zee en de duinen, in het kleine badplaatsje Sint Maartenszee. Bij ons beleeft u het beste van Noord-Holland. Er heerst een heerlijke rust, een plek waar u oneindig kunt fietsen, wandelen en... verdwalen in de mooie natuur!

Maar ook de gezelligheid van Schoorl, Callantsoog, Alkmaar of zelfs onze hoofdstad Amsterdam is altijd dichtbij. Een unieke combinatie van zon, zee en strand aan de ene kant en bruisende steden en activiteiten aan de andere kant. En dat alles beleeft u op ons vakantiepark in Noord-Holland met zwembad.

Het beste van Noord-Holland:

🏖️ De zee, het strand en de duinen

🌷 Bloeiend Zijpe: een prachtig bloembollengebied

🌳 Natuurgebied het Zwanenwater

🧀 Kaasmarkt in Alkmaar

🌆 De bruisende hoofdstad Amsterdam