Park Campanula
Vakantiepark Schoorl

Vakantiepark Schoorl

  • 13 minuten rijden naar Schoorl
  • Vlak bij het strand
  • Gratis WiFi op het park

Vakantiepark nabij Schoorl en de zee

Heeft u zin in een vakantie dicht bij de zee, maar wilt u niet weg met het vliegtuig? Dan bent u bij Park Campanula aan het juiste adres. Tijdens uw verblijf is een uitstapje naar duindorp Schoorl een echte aanrader. Het dorp ligt op 13 minuten afstand en staat bekend om de hoogste duinen. Met de kinderen kunt u naar de Klimduin gaan, waar de ze met veel plezier naar boven en beneden kunnen rennen. Als u met het gezin wilt genieten van een heerlijke vakantie kunt u gaan voor een huisje voor 2 tot 6 personen. Wilt u met een grote groep op vakantie in een bungalow nabij Schoorl? Dan kunt u gaan voor de groepsaccommodatie voor maximaal 11 personen. Genieten van een strandvakantie in Nederland? Kom dan naar ons vakantiepark in de buurt van Schoorl!

Ontdek een aantal van onze bungalows bij Schoorl

Vakantiehuis huren nabij Schoorl

Tijdens uw vakantie bij Schoorl heeft u de keuze uit verschillende types bungalows. Alle bungalows beschikken over genoeg ruimte en privacy rondom. Wij hebben ook vakantiehuisjes met een grote tuin. Alle huisjes zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een vaatwasser en een flatscreen TV. Alle bungalows hebben een ingerichte woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer(s). Wanneer u met het gezin komt, kunt u verblijven in een bungalow voor 2 tot 6 personen. Als u met een grote groep komt is er een groepsaccommodatie voor maximaal 11 personen. Ook zijn in sommige huisjes huisdieren toegestaan, voor een onvergetelijke vakantie met uw huisdier. Weet u al welke bungalow uw voorkeur heeft op ons vakantiepark nabij Schoorl?

Over de bungalows

  • Veel ruimte en privacy
  • Bungalows voor 2 tot 11 personen
  • Honden zijn welkom
  • Flatscreen TV in elke bungalow
  • Vaatwasser aanwezig

Wat is er doen op en nabij het vakantiepark?

Op ons vakantiepark bij Schoorl is er meer te doen dan alleen relaxen in uw huisje. Het park beschikt over meerdere leuke faciliteiten voor jong en oud. U kunt een plons nemen in het overdekte zwembad of heerlijk ontspannen in de sauna. Voor een dag met meer beweging kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin en kunt u gaan tennissen. Ook kunt u ervoor kiezen om een fiets te huren bij onze fietsverhuur en meer te zien van wat de omgeving te bieden heeft. Zo bent u met 30 minuten fietsen in duindorp Schoorl. Hier kunt u de hoogste duinen beklimmen en de kinderen laten uitrazen op de Klimduin. Ook kunt u genieten van de zee en de duinen door de Duinroute te fietsen. U hoeft zich geen moment te vervelen op ons bungalowpark nabij Schoorl.

Boek nu een bungalow