Park Campanula
Noord-Hollands duingebied

Wandelen Noord-Hollands Duingebied

Wandelen Noord-Hollands Duingebied

Bungalowpark Noord-Holland Campanula is gelegen tussen Callantsoog en Julianadorp. Hier vlakbij ligt verscholen in de duinen "Het Zwanenwater". In dit natuurgebied liggen de twee grootste natuurlijke duinmeren van heel West-Europa. Deze duinmeren geven een bijzonder uitzicht dat telkens weer anders is. Tussen deze duinen landen elke dag nieuwe vogels. De verschillende vogelsoorten zorgen voor een levendige omgeving.

Daarnaast bloeien vanaf de maand juni prachtige orchideeën. Deze bloemen groeien hier met duizenden tegelijk. Dit geeft een onvergetelijk plaatje weer! Het is dan ook zeker de moeite waard om eens langs te komen bij Het Zwanenwater voor een prachtige wandeling. Dit is namelijk een schitterende plek die erg geliefd is bij wandelliefhebbers en natuurliefhebbers. Ieder seizoen heeft een bijzondere charme die u gezien moet hebben.

Kom wandelen in het Noord-Hollands duingebied en ontdek de duinvalleien vol bloemen en vogels. Deze kunt u ook spotten vanuit één van de vogelkijkhutten. 

Bungalowpark Noord-Holland

Als gast van Bungalowpark Campanula kunt u na de wandeling genieten van een verfrissende duik in ons subtropisch zwembad. Of kom tot rust in onze Finse sauna.