Park Campanula

Wildrijk

Wildrijk

Het wildrijk is een bijzonder bos. Vooral in het voorjaar is het er prachtig, tijdens deze periode is de bodem bedekt met een tapijt van blauwe wilde hyacinten. Hier en daar zijn er ook roze en witte hyacinten te vinden met daar tussen het frisse groen van jonge varens. In de zomer vind u er verkoeling en in het najaar zijn er veel soorten paddestoelen te vinden. 

De Opstapp-app

Wat is er leuker dan zelf op ontdekkingstocht te gaan in de natuur? De boswachter heeft een speurtocht uitgezet. Deze speurtocht gaat via een app en dit is zowel leuk voor gezinnen als voor leergierige volwassenen. Gebruik uw speurneus, zoek de punten en geef antwoord op de vragen. Wat weet u al van natuur?

Download de app uit de App-store of in de Playstore op uw smartphone. Download de route, zet uw GPS aan en zorg dat uw batterij vol is. Ga naar de ingang van het Wildrijk, als u bij het startpunt staat, verschijnen op het scherm de punten die u moet zoeken. Wanneer u zo'n punt hebt gevonden, krijgt u een vraag. Wie weet alle vragen te beantwoorden?

Wilt u ook graag eens naar het Wildrijk? Klik dan hier om een huisje te boeken.