Park Campanula
Zee, strand, duinen

Zee, strand, duinen

Zee, strand, duinen

Lekker zonnen terwijl de kinderen zich prima vermaken. Een stevige strandwandeling in de herfst of gewoon genieten van het uizicht over de Noordzee.

Het schoonste strand van Nederland

Het strand bij Sint Maartenszee behoort tot de schoonste stranden van Nederland. Dus voor een echte strandvakantie bent u op de goede plaats! Vanuit uw vakantiehuisje bent u binnen enkele minuten aan zee.

Ook uw (klein)kinderen hebben altijd plezier aan het strand. Met een schepje en een emmer zullen ze zich altijd prima vermaken! En omdat er meestal een lekker windje staat, is het ook een super plek om heerlijk te vliegeren.

Vanaf ons bungalowpark kunt u ook met de fiets naar het strand, u heeft een prachtig uitzicht over het Noord Hollandse duinlandschap.

Vakantie aan het strand

Kortom, bungalowpark Campanula is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie aan het strand. Voor jong en oud is er aan het strand ook altijd voldoende te beleven, en wij geven u ook graag enkele tips. Kijkt u voor alle informatie over de omgeving verder op onze website, of loop tijdens uw vakantie even binnen bij onze receptie. Wij vertellen u graag alles!