Park Campanula
Juni fietsmaand

Juni fietsmaand

  • Bungalowpark nabij de zee
  • Diverse fietsroutes in de omgeving
  • Fietsverhuur tegenover het park

Juni fietsmaand in Noord-Holland

Bungalowpark Campanula is gelegen in het kleine badplaatsje Sint-Maartenszee in Noord-Holland. Het park bevindt zich op fietsafstand van het prachtige Noord-Hollandse strand. De omgeving van ons park leent zich dan ook perfect voor een mooie fietstocht door het bos, de duinen of langs het strand. U verblijft in een comfortabele bungalow, geschikt voor maximaal 11 personen. Boek nu uw vakantie in juni bij Bungalowpark Campanula en profiteer van 10% korting op uw verblijf met de code Fietsen2022.

Hoe verzilvert u deze korting? Vul bij stap 1 tijdens het boekproces de kortingscode Fietsen2022 in bij 'voucher of coupon code'. Dan wordt de korting automatisch toegepast. 
 
 

Ontdek de omgeving van Sint-Maartenszee per fiets

De omgeving van ons bungalowpark is ontzettend veelzijdig. U vindt er prachtige natuurgebieden, gezellige dorpjes en uitgestrekte stranden. Binnen 10 minuten fietsen bereikt u het strand, de zee en de duinen. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Daarnaast liggen de gezellige steden Callantsoog, Schagen en Alkmaar vlakbij. Ideaal voor een middagje winkelen of een lekker hapje en drankje op een terras. Voor een dagje uit met de kids raden we u Avonturenspeelparadijs Land van Fluwel, Attractiepark de Goudvis en Landgoed Hoenderdaell aan. Bezoek ook eens een leuk evenement zoals de Folklore in Schagen of de Kaasmarkt in Alkmaar. En dat allemaal op fietsafstand van ons park! 

 
 

Fietsverhuur op ons vakantiepark

Ons park is gelegen in de prachtige omgeving van Noord-Holland. Het is dan ook zonde om er niet lekker met de fiets op uit te gaan. Lukt het u niet om zelf een fiets mee te nemen? Geen probleem! Als gast van ons vakantiepark, maar ook als bezoeker van Sint-Maartenszee kunt u gebruikmaken van onze fietsverhuur. Het aanbod bestaat uit moderne dames- en herenfietsen met zeven versnellingen. Tevens bieden wij ook kinderfietsen en elektrische fietsen aan. Onze Gazelle Cabby's zijn ideaal voor een vakantie met kleine kinderen. Daarnaast verhuren we ook fietskarren, een bagage-kar en een hondenaanhanger. Onze fietsverhuur bevindt zich tegenover de receptie. 

Fietsroutes in de omgeving van Sint-Maartenszee

De omgeving van ons park leent zich uitstekend voor het maken van leuke fietstochten. U kunt vanaf ons park werkelijk alle kanten op. Maak een fietstocht door de duinen richting het mooie Schoorl en Bergen of door weilanden naar het gezellige Schagen. Via een fietstocht langs de kust van de Noordzee bereikt u het prachtige Callantsoog. Vanaf Bungalowpark Campanula is er een schitterende fietsroute door de duinen van Sint Maartenszee. Deze route leidt u via Petten naar Camperduin, langs Hargen en weer terug. De route is ongeveer 22 kilometer en u bent ongeveer 1 uur en 10 minuten onderweg. Bekijk hier de routebeschrijving.

Hoe boek ik met 10% korting? 

Boek uw verblijf in juni op Bungalowpark Campanula en vul bij stap 1 tijdens het boekproces de coupon code Fietsen2022 in bij 'voucher of coupon code'. Dan wordt de korting automatisch toegepast.