Park Campanula
Vakantiepark bij Callantsoog

Vakantiepark Callantsoog

  • Op slechts 8 km van Callantsoog
  • Vakantiehuizen voor max. 11 personen
  • Op fietsafstand van het strand en de duinen

Vakantiepark bij Callantsoog aan de kust

Struinen door de gezellige straatjes, een drankje doen op een zonnig terras of met de blote voeten wandelen over het zandstrand; ervaar het allemaal wanneer u verblijft op ons vakantiepark bij Callantsoog. Bungalowpark Campanula is slechts 10 autominuten verwijderd van dit pittoreske dorpje aan zee. Voor een zon-, zee- en strandvakantie hoeft u dus niet ver van huis! Verblijf op ons bungalowpark bij Callantsoog in een comfortabele accommodatie en geniet van de rust, ruimte en privacy. Wanneer komt u relaxen op ons vakantiepark aan zee?

Uw vakantiehuis bij Callantsoog:

  • Geschikt voor maximaal 11 personen
  • Gezellige woonkamer met TV
  • Slaapkamers met comfortabele bedden
  • Ruime tuin met veel privacy

Huisje huren bij Callantsoog

Bij Bungalowpark Campanula kunt u een vakantiehuis bij Callantsoog huren voor 2 tot 6 personen. Uw vakantiehuis beschikt over een sfeervolle woonkamer met TV, volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en een ruime tuin met privé terras en veel privacy. Wilt u met een grotere groep een huisje huren bij Callantsoog? Kies dan voor onze groepsaccommodatie, geschikt voor maximaal 11 personen. Deze boerderij beschikt over maar liefst vier slaapkamers, twee badkamers en een zonneweide van 350 m². Leuk voor een fijne vakantie aan de kust met familie of vrienden!

Wanneer u een vakantiehuis bij Callantsoog huurt bij Bungalowpark Campanula kunt u ook gebruik maken van onze faciliteiten. Neem een duik in het binnenzwembad, relax in de sauna, sla een balletje op de tennisbaan of geniet van een hapje en drankje bij onze horeca. Vakantie vieren op ons vakantiepark bij Callantsoog betekent volop genieten!

To do's in de omgeving van een bungalow bij Callantsoog

Vanuit uw vakantiehuisje bij Callantsoog is het slechts 8 km naar het gezellige Callantsoog. Struin over het strandpaviljoen, plof neer op een terrasje, relax op het zandstrand of neem een duik in de zee. Het is volop genieten aan de kust! Bent u een echte natuurliefhebber? Bezoek dan eens het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld: Bloeiend Zijpe. Liever een dagje shoppen? Bezoek dan onze hoofdstad Amsterdam. Wanneer de kids mee zijn tijdens uw vakantie op ons vakantiepark bij Callantsoog kunt u ze een dagje meenemen naar Attractiepark De Goudvis of Avonturen Speelparadijs Land van Fluwel. Hier kunnen uw kinderen urenlang spelen! Een vakantie in een vakantiehuis bij Callantsoog op Bungalowpark Campanula is dus leuk voor jong én oud. Wanneer mogen wij u verwelkomen?