Park Campanula
Fijn op vakantie naar de Noordzeekust

Fijn op vakantie naar de Noordzeekust

  • Bungalowpark vlak bij het Noord-Hollandse strand
  • Comfortabele bungalows voor maximaal 11 personen
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Fijn op vakantie naar de Noordzeekust

Verblijven op een bungalowpark op fietsafstand van het Noord-Hollandse strand, in mooie en comfortabele bungalows én met vele faciliteiten voor jong en oud. Bungalowpark Campanula is gelegen in het plaatsje Sint Maartenszee, in de buurt van Alkmaar, Callantsoog, Schoorl en Texel. Hier beleeft u samen met uw partner of met het hele gezin een vakantie vol zon, zee en strand. Dát is nog eens fijn op vakantie gaan in Noord-Holland!

Fijn op vakantie naar de kust

Bij Bungalowpark Campanula hebben we diverse comfortabele typen vakantiehuizen in Noord-Holland welke geschikt zijn voor maximaal 11 personen. De bungalows zijn erg mooi gelegen op ons park en bieden veel ruimte en privacy. Daarnaast zijn de bungalows compleet ingericht. Enkele bungalows beschikken over een houtkachel binnen en/of een buitenhaard, wat zorgt voor nóg meer gezelligheid en uw verblijf extra fijn maakt. Gaat u met het hele gezin op vakantie? Dan mag uw viervoeter natuurlijk niet ontbreken. In een aantal van onze bungalows is uw hond van harte welkom. Zo kunt u samen fijn op vakantie naar de Noordzee!

To do's tijdens een fijne vakantie in Noord-Holland

Bungalowpark Campanula is gelegen in een typisch Hollandse omgeving. Schitterende natuurgebieden, gezellige dorpjes en uitgestrekte stranden. Hier beleeft u zeker weten een fijne vakantie aan de Noordzeekust! Binnen 10 minuten fietsen bereikt u het strand, de duinen en de zee, waar u heerlijk kunt uitwaaien. Vanaf het park maakt u ook prachtige fietstochten. Het grootste aaneengesloten bloembollengebied ‘Bloeiend Zijpe’ ligt in de Kop van Noord-Holland. Een échte aanrader, want hier geniet u van een prachtig gekleurd uitzicht met duinen als horizon! Naast het verkennen van de mooie omgeving kunt u zich ook prima vermaken op ons park:

✔️ Overdekt zwembad

✔️ Fietsverhuur

✔️ Smakelijke horeca

✔️ Diverse speelgelegenheden

✔️ Saunaruimte

✔️ Midgetgolfbaan en tennisbanen