Park Campanula
Vakantiepark aan zee

Vakantiepark aan zee

  • Op 2,5 kilometer van de kust
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 11 personen
  • Overdekt zwembad

Vakantiepark aan de Noordzee

Voor een heerlijk vakantiepark aan zee zit u bij Bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, Noord-Holland wel goed! Bij ons huurt u voor 2 tot maximaal 6 personen een comfortabel vakantiehuis aan de kust. En bent u met een grotere groep? Dan is onze 11-persoons groepsaccommodatie perfect! Op 2,5 kilometer fietsen of wandelen vindt u het mooie strand van Sint Maartenszee. Het dorp en haar strand zijn echt nog verborgen pareltjes aan de kust. Hier geniet u nog van rust en ruimte, zelfs op de drukste dagen! Toch iets meer reuring? De steden Alkmaar en Amsterdam liggen in de omgeving van uw vakantiehuisje aan zee! Hier valt altijd wat te beleven en te ontdekken. Wanneer komt u op vakantie op ons bungalowpark aan zee?

Huur een bungalow aan de kust ⤵

Uw vakantiehuisje aan de kust bij Campanula

Voor een gezellig en comfortabel vakantiehuis aan zee zit u bij Bungalowpark Campanula wel goed! Een huisje huren aan de kust doet u voor maximaal 6 personen in onze vakantiehuizen of voor 11 personen in onze groepsaccommodatie. Alle vakantiehuizen beschikken over een keuken met vaatwasser, badkamer met vloerverwarming en een tuin op het zuiden met veel privacy. Ook kunt u kiezen voor een vakantiehuis met houtkachel en/of buitenhaard. Dat is pas sfeervol genieten op ons bungalowpark aan de Nederlandse kust! Tijdens een vakantie aan de kust mag uw lieve huisdier natuurlijk niet ontbreken. Daarom kunt u er voor kiezen om een huisdiervriendelijke bungalow aan de kust te huren. Wat heeft uw voorkeur de volgende vakantie?

Ruime tuin met privacy

Huisdiervriendelijk

Aan de Nederlandse kust

Sfeerimpressie van ons bungalowpark aan de kust 📸

To do's vanuit uw bungalow aan de kust

Op ons vakantiepark aan zee verveelt u zich geen moment! Van een duik in ons binnenzwembad tot aan een relaxmoment in de sauna: er is genoeg te doen! Of kiest u toch liever voor borrelen en/of dineren in het restaurant? De kinderen leven zich in ieder geval uit in de speeltuin van ons vakantiepark aan de kust. Tip! Kies voor een weekend weg naar zee.

Vanuit uw vakantiehuisje aan de Nederlandse kust zijn er ook talloze uitjes te ondernemen. Heerlijk wandelen en fietsen in het uitgestrekte duinlandschap. Genieten van een stranddag op het mooie strand van Sint Maartenszee. Of ontdek de dorpen Callantsoog, Julianadorp en Schoorl. Een vakantiehuisje aan zee biedt ontelbaar veel avonturen! Graag tot ziens bij Bungalowpark Campanula.

Een dagje uit

  • Een dagje naar Zaanse Schans
  • Het Marinemuseum in Den Helder
  • De BroekerVeiling in Broek op Langedijk
  • De Schoorlse Duinen bij Schoorl
  • Fort Kijkduin in Den Helder

Veelgestelde vragen over ons vakantiepark aan de kust

🏊 Welk bungalowpark aan zee heeft een binnenzwembad?

Bungalowpark Campanula! Ons vakantiepark aan de Nederlandse kust van Sint Maartenszee beschikt over een heerlijk binnenzwembad met apart kinderbad én peuterbad. Hier kunt u de dag beginnen met baantjes trekken of heerlijk dobberen na een drukke dag vol plezier.

🕒 Waar kan ik last minute een vakantiehuis aan zee huren?

Een last minute vakantiehuis aan de kust huurt u eenvoudig én snel bij Park Campanula in Sint Maartenszee. Onze vakantiehuizen aan zee zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en wij beschikken ook over een 11-persoons groepsaccommodatie.