Park Campanula
Vakantiepark bij Julianadorp

Vakantiepark nabij Julianadorp

  • 17 minuten rijden naar Julianadorp
  • Fietsverhuur op het park
  • Bungalows nabij het strand
 

Vakantiepark bij Julianadorp aan de Noordzeekust

Heerlijk op vakantie aan het strand? Kom genieten op Park Campanula! Tijdens uw verblijf op het vakantiepark kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar het gezellige Julianadorp. Het dorp is 17 minuten rijden en het is perfect voor een dag vermaak. Zo kunt u hier leuk shoppen of heerlijk een middagje op het terras zitten. Bij Julianadorp kunt u ook genieten van het schoonste strand van Nederland tijdens uw vakantie aan zee! Genoeg te doen wanneer u een huisje wilt huren nabij Julianadorp!

 
 
 

Uw vakantiehuis nabij Julianadorp

Op ons vakantiepark nabij Julianadorp hebt u de keuze uit verschillende typen bungalows. Uw bungalow nabij Julianadorp beschikt standaard over een ingerichte woonkamer, badkamer, keuken en gratis WiFi. Bij het vakantiehuis zit ook terras met tuinmeubilair waar u gezellig buiten kunt zitten. Er zijn accommodaties voor maximaal 4 tot 11 personen. Ook zijn sommige huisjes huisdiervriendelijk en hebben veel huisjes ook een houtkachel!  Op het park zijn vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo geniet u van het overdekte zwembad, de tennisbanen, minigolfbaan, sauna, fietsverhuur en is er een giftshop waar leuke souvenirtjes gehaald kunnen worden voor thuis. Ook beschikt het park over eigen horecagelegenheid waar u een hapje en drankje kunt halen bij het terras van het zwembad. Genoeg te doen bij uw vakantiehuisje dichtbij Julianadorp.

 
 

Uw vakantiehuis in het kort

  • Gratis WiFi
  • Privé terras
  • Vaatwasser
  • Flatscreen tv
  • Tuin op het zuiden
  • Aantal woningen met houtkachel
 
 
 

Wat te doen in de omgeving 

Wanneer u op vakantie bent in de omgeving van Julianadorp kunt u vele activiteiten ondernemen. Julianadorp is een gezellige plek om bijvoorbeeld te winkelen of de horeca te bezoeken. In het dorp ligt ook een golfbaan en een overdekt subtropisch zwembad wat ideaal is voor jong en oud. Ook kunt u de fiets meenemen op vakantie en een tochtje maken door de duinen, langs het strand en door de bossen van Noord-Holland. In het voorjaar is het ook heel leuk om langs de bollenvelden te gaan waar de mooiste bloemen bloeien. Julianadorp ligt natuurlijk aan een groot strandgebied wat heerlijk is om uit te waaien en waar u hierna de leuke strandpaviljoens kunt opzoeken waar u terecht kunt voor een hapje en drankje. Alles voor de perfecte vakantie op het bungalowpark nabij Julianadorp!